Preslava "Nyama da ti pisha (Няма да ти пиша)" testo

Traduzione in:elennlsrtr

Nyama da ti pisha (Няма да ти пиша)

Казват, че отмъщават мъжете, а жените си отиват -вярвай, пробвала съм и двете, ала пак не мога без теб!Правиш ме на пух и прах така, да не мога да се събера!Няма да ти пиша, лягай си, не ме чакай!

Припев:В два искаш ме при тебе, казвам "не"!В три горда съм, дори да ме боли!В пет плача, пия и разкъсвам се -ден, два, три, без изтрезняване!В два сетил се за мене - казвам "не"!Чао - видя ли само как отрязах те?В пет плача, пия и побърквам се!Пак ми липсваш!

Любов или инат ни е всичко? Искаш този, който нямаш!Този, който те прави на нищо, диагноза му е да полудее!Правиш ме на пух и прах така, да не мога да се събера!Няма да ти пиша, лягай си, не ме чакай!

Припев: (х2)В два искаш ме при тебе, казвам "не"!В три горда съм, дори да ме боли!В пет плача, пия и разкъсвам се -ден, два, три, без изтрезняване!В два сетил се за мене - казвам "не"!Чао - видя ли само как отрязах те?В пет плача, пия и побърквам се!Пак ми липсваш!

Neću ti pisati

Kažu, muškarci se svete, a žene odlazeveruj, probala sam oba, ali opet ne mogu bez tebe!Želiš da me spustiš dole i na prašinu napraviš me, da ne mogu da se saberem!Neću ti pisati, idi da spavaš, ne čekaj me!

Refren:U dva želiš me kod sebe, kažem ''Ne''!U tri sam ponosna, čak da me boli!U pet plačem, pijem i kidam sedan, dva, tri, bez trežnjenja!U dva si se setio za mene - kažem ''Ne''!Ćao - vidi kako sam te samo otkačila?U pet plačem, pijem i ludujem!Opet mi nedostaješ!

Ljubav ili inat nam je sve? Želiš onoga, koga nemaš!Onog, ko te čini nikakvim, dijagnoza mu je da poludi!Želiš da me spustiš dole i na prašinu napraviš me, da ne mogu da se saberem!Neću ti pisati, idi da spavaš, ne čekaj me!

Refren: (x2)U dva želiš me kod sebe, kažem ''Ne''!U tri sam ponosna, čak da me boli!U pet plačem, pijem i kidam sedan, dva, tri, bez trežnjenja!U dva si se setio za mene - kažem ''Ne''!Ćao - vidi kako sam te otkačila?U pet plačem, pijem i ludujem!Opet mi nedostaješ!

Qui è possibile trovare il testo della canzone Nyama da ti pisha (Няма да ти пиша) di Preslava. O il testo della poesie Nyama da ti pisha (Няма да ти пиша). Preslava Nyama da ti pisha (Няма да ти пиша) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Nyama da ti pisha Nyama da ti pisha (Preslava) testo.