Led Zeppelin "Going To California" paroles

Traduction vers:arcseleshrptrusrtr

Going To California

Spent my days with a woman unkind,Smoked my stuff and drank all my wine.Made up my mind to make a new start,Going To California with an aching in my heart.Someone told me there's a girl out therewith love in her eyes and flowers in her hair.

Took my chances on a big jet plane,never let them tell you that we're all the same.The sea was red and the sky was grey;I wondered how tomorrow could ever follow today.The mountains and the canyons started to tremble and shakeas the children of the sun began to awake.

Seems that the wrath of the GodsGot a punch on the nose and it started to flow;I think I might be sinking.Throw me a line if I reach it in timeI'll meet you up there where the pathRuns straight and high.

To find a queen without a king,They say she plays guitar and cries and sings... la la la laRide a white mare in the footsteps of dawnTryin' to find a woman who's never, never, never been born.Standing on a hill in my mountain of dreams,Telling myself it's not as hard, hard, hard as it seems.

Odlazak u Kaliforniju

Potrošio sam dane sa neljupkom ženomPopušila mi stvari i popila svo moje vino.Odlučio sam da počnem ispočetka,Odlazim za Kaliforniju, za boljkom u srcuNeko mi je rekao da je tamo curasa ljubavi u očima i cvijećem u kosi.

Iskoristio sam priliku u velikom mlažnjakunikad im ne daj da ti kažu da smo svi isti.More je bilo crveno i nebo sivo;Pitao sam se kako sutra može ikako slijediti danas.Planine i kanjoni su se drhtali i treslidok su se djeca sunca počela buditi.

Čini se da je gnjev Bogovadobio po nosu i počelo je teći;mislim da se možda tonem.Baci mi konop ako ga dohvatim na vrijemeNađem te tamo gore gdje stazateče pravo i visoko.

Pronaći kraljicu bez kralja,Kažu da svira gitaru i plače i pjeva...Jaše bijelu kobilu u cik zorePokušavam nađi ženu koja nikad, nikad, nikad nije rođena.Stojeći na brežuljku moje planine snova,govoreći samom sebi da to nije teško, teško, teško kao što se čini.

Kaliforniya'ya gidiş

Günlerimi kaba bir kadın ile geçirdimMaddelerimi tüttürdüm ve bütün şarabımı içtimZihnimi yeni bir başlangıç yapmak için boşalttımKaliforniya'ya kalbimde bir acıyla gidiyorumBirisi bana orada bir kız olduğunu söylediGözlerinde aşkla ve saçlarında çiçeklerle

Büyük bir uçakta şanslarımı gözen geçirdimHepsinin aynı olduğunu söylemelerine izin verme sakınDeniz kırmızıydı ve gökyüzü griydi;Yarının bugünü nasıl takip edebildiğini merak ediyordumDağlar ve vadiler titremeye ve sallanmaya başladıGüneşin çocukları uyandırmaya başladığı gibi

Bu Tanrıların hiddeti gibi gözüküyorBurnuna bir yumruk yemiş ve akmaya başlamışSanırım batıyor olabilirimBana bir çizgi çek eğer zamanında ulaşırsamPatikanın olduğu yerde seninle buluşacağımDüz ve yüksek uzanan patikada

Kralsız bir kraliçe bulmak içinOnlar kızın gitar çaldığını ve ağladığını ve şarkı söylediğini söylüyor.. la la la laAyak sesleri eşliğinde beyaz bir kısrağa binAsla asla asla hiç doğmamış bir kadını bulmak için uğraşRüyalar dağının tepesinde ayakta duruyorkenKendime göründüğü kadar zor olmadığını söylüyorum.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Going To California de Led Zeppelin. Ou les paroles du poème Going To California. Led Zeppelin Going To California texte.