Jovanotti "Estate" paroles

Traduction vers:enhrnlsl

Estate

Vedo nuvole in viaggioche hanno la forma delle cose che cambiano,mi viene un po di coraggiose penso poi che le cose non rimangono mai,come sono agli inizi2013 un nuovo solstizio,se non avessi voluto cambiare oggi sarei allo stato minerale.Mi butto, mi getto tra le braccia del vento, con le mani ci faccio una velae tutti i sensi li sentopiù accesi più vivi,come se fosse un'antenna sul tetto che riceve segnali da un mondo perfetto.

(RIT)Sento il mare dentro a una conchiglia,Estate,l'eternità è un battito di ciglia.Sento il mare dentro a una conchiglia,Estate,l'eternità è un battito di ciglia.

Faccio file di filese poi le archivio nel disco per ripartirenon li riaprirò mai,il passato è passatonel bene e nel male.Come un castello di salecostruito sulla riva del mare,niente resta per sempre nel tempouguale.Mi butto, mi getto tra le braccia del vento,con le mani ci faccio una vela,aereoplani coi libri di scuola.Finita, per orainclinato come l'asse terrestrevoglio prendere il soleè il programma del prossimo trimestre.

(RIT)

Come un'orbita la vita miagira intorno a un centro di energia,sento il tuo respiroche mi sollevaè una vita nuova.

Sento il mare dentro a una conchiglia,Estate,l'eternità è un battito di ciglia.Tutto il mare è dentro una conchiglia,l'eternità è un battito di ciglia.

E tutto il mondo è la miafamiglia oohfamiglia eeh.

Estate,estate.Ma che caldoma che caldoma che caldo fa.Ma che caldoin questa città.

Zomer

Ik zie wolken op reisdie de vorm hebben van dingen die veranderen,ik krijg een beetje moedals ik denk dat dingen nooit blijven,zoals ze aan het begin zijn2013 een nieuwe zonnewende,als ik vandaag niet had willen veranderen zou ik in een minerale staat zijn gebleven.Ik gooi me, ik gooi me in de armen van de wind, met mijn handen maak ik een zeilen ik voel alle zintuigenmeer uitgesproken, meer levendalsof het een antenne op een dak zou zijn die signalen uit een perfecte wereld ontvangt.

Ik hoor de zee in een schelp,Zomer,de eeuwigheid is een oogwenk.Ik hoor de zee in een schelp,Zomer,de eeuwigheid is een oogwenk.

Ik maak rijen van documentenen dan archiveer ik ze in het album om opnieuw weg te gaanik zal ze nooit meer heropenen,het verleden is het verledengoed of slecht.Zoals een kasteel van zoutgemaakt op de oever van de zee,niks blijft voor altijd hetzelfde in de tijd.Ik gooi me, ik gooi me in de armen van de wind, met mijn handen maak ik een zeil,vliegtuigen met de boeken van de school.Klaar, vanaf nuhellend zoals de as van de aardeIk wil zonnenis het programma van het volgende trimester.

Ik hoor de zee in een schelp,Zomer,de eeuwigheid is een oogwenk.Ik hoor de zee in een schelp,Zomer,de eeuwigheid is een oogwenk.

Zoals een baan* draait mijn levenrondom een centrum van energievoel ik jouw ademdie me verhoogthet is een nieuw leven.

Ik hoor de zee in een schelp,Zomer,de eeuwigheid is een oogwenk.De hele zee is in een schelp,de eeuwigheid is een oogwenk.

En de hele wereld is mijnfamilie oohfamilie eeh.

Zomer,zomer.Wat een hittewat een hittewat is het heet.Wat een hittein deze stad.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Estate de Jovanotti. Ou les paroles du poème Estate. Jovanotti Estate texte.