Emilia "Когато всичко свърши (Kogato vsichko svarshi)" letra

Traducción al:entr

Когато всичко свърши (Kogato vsichko svarshi)

Как да избягам от страха,вътре в мен скрит е той сега.Как любовта да задържа,никога да не свършва тя.Как времето да спра?

Припев: (х2)Когато всичко свърши и любовта угаснеедна жестока рана остава след това.Когато всичко свърши и раната зарасне,тогава пак се връща любовта.

Как пак не мога да заспя,моят страх будна ме държи.Как любовта ни да спася винаги тя да продължи?Ти знаеш ли кажи?

Припев: (х4)Когато всичко свърши и любовта угаснеедна жестока рана остава след това.Когато всичко свърши и раната зарасне,тогава пак се връща любовта.

Her Şey Bittiğinde

Korkudan nasıl kaçayımİçinde saklı şimdi oAşkı nasıl tutayım ki hiç bitmesinZamanı nasıl durdurayım?

Nakarat:Her şey bittiğinde ve aşk söndüğündeZalim bir yara kalır bundan sonraHer şey bittiğinde ve yara iyileştiğindeo zaman aşk geri döner

Yine uyuyamıyorumkorkum beni uyanık tutuyorAşkı nasıl saklasam ki daima sürsün?Sen biliyor musun söyle?

Nakarat:Her şey bittiğinde ve aşk söndüğündeZalim bir yara kalır bundan sonraHer şey bittiğinde ve yara kapandığındao zaman aşk geri döner

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Когато всичко свърши (Kogato vsichko svarshi) de Emilia. O la letra del poema Когато всичко свърши (Kogato vsichko svarshi). Emilia Когато всичко свърши (Kogato vsichko svarshi) texto. También se puede conocer por título Kogato vsichko svrshi Kogato vsichko svarshi (Emilia) texto.