Slot "ПростоЧеловек" letra

Traducción al:entr

ПростоЧеловек

Мне будут снова-снова снится:Обломанные руки-крылья,Глаза, опавшие ресницы,Хотел забыть, но не забыл я,Как мы лелеяли надеждуИ не умели притворяться,Но знали: мир не будет прежним,Как только стукнет восемнадцать.

В реальном сне, как на войне: нам некуда деваться.

Жизнь - это кровь и снег, а не вино и вода.Я - просто человек и в этом виновата.

Фортуна, эй, мы не знакомы,Ты где-то в 25-м кадре.Как выйти нам из этой комыИ крикнуть всем: "De Puta Madre"

Законы - хитрый фокус-покус,Корона на судьбе забеге,И наша кровь ей только соусВ любимом человечьем стейке.

Нам у виска стучит "пока",Не сдохнет батарейка.

Жизнь - это кровь и снег, а не вино и вода.Я - просто человек и в этом виновата.

Жизнь - это кровь и снег, а не вино и вода.Я - просто человек и в этом виновата жизнь.

Виновата жизнь.Виновата жизнь.Виновата жизнь.

О, my god, я не виноват в том, что я есть,Волею случая мне выпала такая участь, ха, наверное, честь,Но из-за этого мне иногда хочется пить-любить-есть.Мне мало просто быть, мало находится здесь,Ну и интересно лезть от боли вверх на стены,Мне нет замены, я уникален,Как и любой другой в этой такой надменной вселенной,Пленных не брать - это ее девиз или каприз,Какой сюрприз!Победитель заберет ВСЕ,А ты просто смирись и иди усердно молись...

Жизнь - это кровь и снег, а не вино и вода.Я - просто человек и в этом виновата.Жизнь - это кровь и снег, а не вино и вода.Я - просто человек и в этом виновата.

Sadece Bir İnsan

Yine, yine rüyalarımda göreceğimKırık kol - kanatları,Gözleri, yere düşmüş kirpikleri.Unutmak istedim ama yapmadımNasıl umut ettiğimiziVe yapmacık olamadığımızı.Ama biliyor musun: Dünya aynı olmayacakTa ki biz 18 yaşına gelene kadar.

Gerçek rüya, savaşta gibi: Gidecek hiçbir yerimiz yok.

Yaşam, kan ve kar taneleridir, şarap ve su değil.Ben sadece bir insanım ve bunun suçlusu benim.

Kader, hey! Aşina değiliz,Sen 25. çerçevede bir yerlerdesin.Nasıl çıkabiliriz bu komadan,ve herkese ""De Puta Madre" diye bağırabiliriz?

Yasalar, kurnaz bir "hokus pokus"Saltanatın kader yarışındaKanımız ise sadece bir sosİnsan etinden yapılan favori bifteğinize

"Hoşçakal" şakağımıza vuruyor,Bataryası bitmeyecek.

Yaşam, kan ve kar taneleridir, şarap ve su değil.Ben sadece bir insanım ve bunun suçlusu benim.

Yaşam, kan ve kar taneleridir, şarap ve su değil.Ben sadece bir insanım ve bunun suçlusu benim hayatım.

Hayat suçlu.Hayat suçlu.Hayat suçlu.

Ah, tanrım, var olmamın suçlusu ben değilim.Şans eseri böyle bir kaderim var. Ha, galiba onur.Ama bu yüzden bazen içmek-sevmek-yemek istiyorum.Sadece olmam için yeterli değil, burada olmak için yeterli değil.Evet, ağrımdan dolayı duvarlara tırmanmam ilginç.Yerimi kimse alamaz, benzersizim,Bu kibirli evrendeki herkes gibi.Esir alma - bu onun sloganı ya da kaprisiNe sürpriz ama!Kazanan HER ŞEYİ alacak,Ve siz sadece itaat edecek ve özenle dua edeceksiniz...

Yaşam, kan ve kar taneleridir, şarap ve su değil.Ben sadece bir insanım ve bunun suçlusu benim.Yaşam, kan ve kar taneleridir, şarap ve su değil.Ben sadece bir insanım ve bunun suçlusu benim.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción ПростоЧеловек de Slot. O la letra del poema ПростоЧеловек. Slot ПростоЧеловек texto. También se puede conocer por título ProstoCHelovek (Slot) texto.