Joseph Attieh "Yey - ياي" letra

Traducción al:entr

Yey - ياي

في صوت لما بسمعه بحس بأمانوبيخلصوا همومي وبيصير مدري ليش يضحكلي الزمانبتكون غلبتني الدني وبيكون مدري شو بينيلحظة همومي بينجلوا قدام و جك هالحلووبطير ع كون ع كون ع كون عم يتلج حنانياي ياي ياي ياي صوتك شو بيعمل فيياي ياي ياي ياي بيخطفلي قلبي وبيروحياي ياي ياي ياي وجك شو خير عليي خلالي دربي مفتوحبخيال صوتك في نغم بيقلي رتاحيشفيلي ظنوني من الندم ع يلي راحوجك اللي ما بينتسى حرر جفوني من الأسا خلى بعيني المسا يقلب صباحلك ياي ياي ياي ياي صوتك شو بيعمل فييياي ياي ياي ياي بيخطفلي قلبي وبيروحياي ياي ياي ياي وجك شو خير عليي خلالي دربي مفتوح

vay vay

bir ses var Duyduğumda, güvende hissediyorum (güvenli)Endişelerim (sorunlar) kayboldu ve neden hayat gülümsediğini bilmiyorumÇünkü hayat bana yenildi ...Çünkü bende ne olduğunu bilmiyorumBir an sonra endişeler senin güzel yüzünün önünde kaybolduVe hassasiyetle (kar yağışı) ilham veren bir evrene uçarım!

Vay canına, vay canına, sesin bana ne yapıyor ?!Vay vay vay. Kalbimi kaçırıyor ve beni terk ediyor.Vay vay vay. Yüzün bana iyilik getiriyor. Yolumu açık yaptı (hayatımı kolaylaştırdı)

Hayal gücü sayesinde,sesinde beni rahatlatan bir melodi var.Kaybettiğim şeyle ilgili endişelerimi pişmanlığımdan iyileştiriyor!Yüzün unutulmayacaktı, kirpiklerim üzüntüden kurtuldu.Gece şafak sökmek için gözlerimde!

Vay canına, vay canına, sesin bana ne yapıyor ?!Vay vay vay. Kalbimi kaçırıyor ve beni terk ediyor.Vay vay vay. Yüzün bana iyilik getiriyor.Yolumu açık yaptı (hayatımı kolaylaştırdı)

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Yey - ياي de Joseph Attieh. O la letra del poema Yey - ياي. Joseph Attieh Yey - ياي texto.