Elvis Presley "Don't" letra

Traducción al:elhrnl

Don't

Don't, don't, that's what you sayEach time that I hold you this way,When I feel like this and I want to hold you,baby, don't say don't.

Don't, don't leave my embraceFor here in my arms is your placeWhen the night grows cold and I want to hold you,baby, don't say don't.

If you think that this is just a game I'm playingIf you think that I don't mean ev'ry word I'm saying

Don't, don't, don't, don't,Don't feel that wayI'm your love and yours I will stayThis you can believeI will never leave youHeave knows I won'tBaby, don't say don't

Nemoj

Nemoj, nemoj, to je ono što kažešSvaki put kad te ovako držim,Kad se osjećam ovako i želim te držati,Dušo, nemoj reći nemoj.

Nemoj, nemoj napuštati moj zagrljajJer ovdje, u mojim rukama je tebi mjestoKad noć postane hladna i ja te želim držati,Dušo, nemoj reći nemoj.

Ako misliš da je ovo samo igra koju igramAko misliš da ne mislim svaku riječ koju govorim.

Nemoj, nemoj, nemoj, nemoj,Nemoj se tako osjećatiJa sam tvoja ljubav i tvoj ću ostatiU to možeš vjerovatiNikad te neću ostavitiNebo zna da nećuDušo, nemoj reći nemoj

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Don't de Elvis Presley. O la letra del poema Don't. Elvis Presley Don't texto. También se puede conocer por título Dont (Elvis Presley) texto.