Morteza Pashaei "Geryeh Kon" letra

Traducción al:entr

Geryeh Kon

گریه کن تو میتونی،پیش اون نمیمونی‏اون دیگه رفته، بسه تمومش کن‏گریه کن ته خط عشق تو دیگه رفته ،تو دل یکی دیگه نشسته ‏تمومش کنچشم به راه نشین اینجا، میمونی دیگه تنها،گریه نکن دیگه اون ‏نمیاد خونهدست بکش دیگه از اون طفلکی دل داغون، اون دیگه خوشه،فک ‏نکن حالتو میدونهتنها میمونی، آخه اینو میدونی مثله اون پیدا نمیشهاشکات میریزه آخه اون واست عزیزه توی قلبت همیشه‏یادش میوفتی دلت آتیش میگیره،میگی کاش برگرده پیشتراهی نداری تو باید طاقت بیاری، آخه میدونی نمیشهگریه کن تو میتونی ، پیشه اون نمیمونیاون دیگه رفته ، بسه تمومش کن‏

Ağla

Ağla, Sen yapabilirsin, O'nun yanında kalamayacaksınO artık gitti, tamamla (bitir)Ağla, yolun sonudur sevdiğin gitti artıkKalbini başkasına verdi yeter tamamla (bitir) artıkGözlerin yolda oturma burda, artık yanlız kalacaksınAğlama, artık O dönmeyecek eveÇek elini artık bu masum ve Kahrolmuş (mahvolmuş) kalpten...O artık mutlu, düşünme! halini biliyorYanlız kalacaksın...ama bunuda biliyorsun O'nun gibi biri bulunamazGözyaşların akıyor...Çünkü O senin için aziz biri,Kalbinin içinde her zaman...O'nun hatıralarına düşeceksin kalbin yanar (acır), dersin ki: keşke dönse yanına...başka yolun yok, bunu kaldırman (hazmetmen) gerekAma olmaz biliyorsun...Ağla, sen yapalirsin, O'nun yanında kalamayacaksınO artık gitti, tamamla (bitir) artıkAğla yolun sonudur sevdiğin gitti artıkKalbini başkasına verdi yeter tamamla (bitir) artıkGözlerin yolda oturma burda da,artık yanlız kalacaksınAğlama artık O dönmeyecek eveÇek elini artık bu masum ve Kahrolmuş (mahvolmuş)kalpten...O artık mutlu, düşünme! halini biliyorYanlız kalacaksın, ama bunuda biliyorsunO'nun gibi biri bulunamazGözyaşların akıyor...Çünkü O senin için aziz biriKalbinin içinde her zaman...Ağla, sen yapalirsin, O'nun yanında kalamayacaksınO artık gitti,tamamla (bitir) artıkAğla yolun sonudur sevdiğin gitti artıkkalbini başkasına verdi yeter tamamla (bitir) artık.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Geryeh Kon de Morteza Pashaei. O la letra del poema Geryeh Kon. Morteza Pashaei Geryeh Kon texto.