National Anthems & Patriotic Songs "Soviet Belarus State Anthem - Гімн Беларускай ССР" letra

Traducción al:enrutr

Soviet Belarus State Anthem - Гімн Беларускай ССР

Мы, беларусы, з братняю РуссюРазам шукалі к шчасцю дарог.У бітвах за волю, у бітвах за долюЗ ёй здабылі мы сцяг перамог!

Нас аб’яднала Леніна імя,Партыя к шчасцю вядзе нас у паход.Партыі слава! Слава Радзіме!Слава табе беларускі народ!

Сілы гартуе люд БеларусіЎ братнім саюзе, у мужнай сям’іВечна мы будзем, вольныя людзі,Жыць на шчаслівай, вольнай зямлі!

Нас аб’яднала Леніна імя,Партыя к шчасцю вядзе нас у паход.Партыі слава! Слава Радзіме!Слава табе, наш свабодны народ!

Дружба народаў – сіла народаў,К шчасцю працоўных сонечны шляхГорда ж узвіся ў светлыя высі,Сцяг камунізму – радасці сцяг!

Нас аб’яднала Леніна імя,Партыя к шчасцю вядзе нас ў паход.Партыі слава! Слава Радзіме!Слава табе, наш савецкі народ!

Beyaz Rusya SSC Devlet Marşı

Biz Beyaz Ruslar, Rus kardeşlerle birlikte,Geleceğin yolunu beraber aradık.Özgürlük mücadelesinde1, kader mücadelesindeKazandık zafer sancaklarımızı!

Bizi Lenin'in2 adı bir araya getirdi,Parti3 bizi saadet arayışında ileriye götürüyor.Partiye selam olsun! Ana vatana selam olsun!Sana selam olsun, Beyaz Rusya halkı!

Güç toplar Beyaz Rusya insanıKardeşsel bir birlikte4, güçlü bir ailedeEbediyete kadar özgür insanlar olarakKutlu ve büyük bir memlekette yaşayacağız!

Bizi Lenin'in adı bir araya getirdi,Parti bizi saadet arayışında ileriye götürüyor.Partiye selam olsun! Ana vatana selam olsun!Sana selam olsun, hür halkımız!

Halkların dostluğu, halkların kudreti,Emekçilerin kutlu, aydınlık yoludurİftiharla göklere çekeceğizKomünizmin bayrağını, sevincin bayrağını!

Bizi Lenin'in adı bir araya getirdi,Parti bizi saadet arayışında ileriye götürüyor.Partiye selam olsun! Ana vatana selam olsun!Sana selam olsun, Sovyet halkımız!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Soviet Belarus State Anthem - Гімн Беларускай ССР de National Anthems & Patriotic Songs. O la letra del poema Soviet Belarus State Anthem - Гімн Беларускай ССР. National Anthems & Patriotic Songs Soviet Belarus State Anthem - Гімн Беларускай ССР texto. También se puede conocer por título Soviet Belarus State Anthem - Gimn Belaruskajj SSR (National Anthems Patriotic Songs) texto.