Dima Bilan "Bolen Toboy (Болен Тобой)" letra

Traducción al:cselenfiheitsr

Bolen Toboy (Болен Тобой)

Сегодня болен тобой, и завтра болен тобой,Я убит тобой, и воскрешен тобой вновь.Но все что будет со мной, связанно только с тобой.Я забыт тоской, я любим тобой.

Ты - яркое солнце, мы, вниз не сорвемся,И, рядом проснемся, жизнь нам улыбнется.Миг светлого счастья, мир, будет вращаться,Нам, больше не надо, только домик у сада.Я напишу весну, все краски соберу,Красный и розово-синий, о Боже как ты красива!Я не искал слова, чтоб удержать тебя.Мы рождены летать.

Припев:Сегодня болен тобой, и завтра болен тобой,Я убит тобой, и воскрешен тобой вновь.Но все что будет со мной, связанно только с тобой.Я забыт тоской, я любим тобой.

Сон, розово-белый, в нем мы где то под снегом,Парим, навстречу друг к другу, и нашему чуду.Снег, на твоих ресницах, блеск, в глазах будет снится, мне.Я верю в чудо, где мы счастливы будем.Я напишу весну, все краски соберу,Красный и розово-синий, о Боже как ты красива!Я не искал слова, чтоб удержать тебя.Мы рождены летать.

Припев:Сегодня болен тобой, и завтра болен тобой,Я убит тобой, и воскрешен тобой вновь.Но все что будет со мной, связанно только с тобой.Я забыт тоской, я любим тобой. (x2)

болен тобой

Но все что будет со мной, связанно только с тобой.Я забыт тоской, я любим тобой.

Nemocen tebou

Dnes jsem tebou nemocný, i zítra tebou nemocen budu,jsem zabitý tebou, a tebou jsem vzkříšen znovu.ale všechno co se mnou bude, je svázáno jenom s tebou.jsem zabitý steskem, jsem milován tebou.

Ty jsi jasné slunce, my, dole se neutrhneme,a blízko se probudíme, život se na nás usmívá.okamžik světlého štěstí, svět se bude otáčet,Nám není víc třeba, jen domek se zahrádou.Namaluji jaro, všechny barvy vezmu,červený a růžovo-modrý, o Bože jak jsi krásná!nenašel jsem slova, jak tě zachytitJsme zrozeni létat.

Refrém:Dnes jsem tebou nemocný, i zítra tebou nemocen budu,jsem zabitý tebou, a tebou jsem vzkříšen znovu.ale všechno co se mnou bude, je svázáno jenom s tebou.jsem zabitý steskem, jsem milován tebou.

Sen, růžovo-bílý, v něm jsme kdesi pod sněhem,Vznášíme se naproti jeden druhému, a našemu zázraku.Sníh, na tvých řasách, záblesk v očích se mi bude zdát.Věřím v zázrak, kde budeme šťastni.Namaluji jaro, všechny barvy vezmu,červený a růžovo-modrý, o Bože jak jsi krásná!nenašel jsem slova, jak tě zachytitJsme zrozeni létat.

Refrém:Dnes jsem tebou nemocný, i zítra tebou nemocen budu,jsem zabitý tebou, a tebou jsem vzkříšen znovu.ale všechno co se mnou bude, je svázáno jenom s tebou.jsem zabitý steskem, jsem milován tebou. (x2)

nemocen tebou

Ale všechno co se mnou bude, je svázáno jenom s tebou.jsem zabytý steskem, jsem milován tebou.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Bolen Toboy (Болен Тобой) de Dima Bilan. O la letra del poema Bolen Toboy (Болен Тобой). Dima Bilan Bolen Toboy (Болен Тобой) texto. También se puede conocer por título Bolen Toboy Bolen Tobojj (Dima Bilan) texto.