Andrea Bocelli "Se la gente usasse il cuore" letra

Traducción al:enroru

Se la gente usasse il cuore

Se la gente usasse il cuoreper decidire con semplicitàcosa è giusto e cosa noci sarebbe tra noimolta più felicità

Se la gente usasse il cuoresi aprirebbe un orizzonte miglioretroppa indifferenza c'èprova a vincerla tuche puoi farcela se vuoi

E cerca di esser tuil primo che ci staa rinunciare un po'per dare a chi non habasta poco a tema forse no lo saiche quello che tu daiè quello che tu avraiSe la gente usasse il cuoreanche l'aria prenderebbe colorecresca la speranza in noie in futuro vedràcieli di serentià

E non ti pentriaise adesso ti apiraia chi non ce la fae soffre accanto a teForse non lo saima basta poco a teper somigliare a un ree il cuore vinceràma comincia ad esser tua rinunciare un po'per dare a chi non ha forse non lo sai, ma basta poco ateper somiglire a run ree il cuore vincerà

Daca lumea si-ar folosi inima

Daca lumea si-ar folosi inimaPentru a decide cu simplitateCe este bun si ce nuAr fi intre noiMai multa fericire.

Daca lumea si-ar folosi inimaS-ar deschide un orizont mai bun.E prea multa indiferenta,Incearca sa o invingi tu,Poti s-o faci, daca vrei.

Si incearca sa fii tuPrimul care incepeSa renunte putinPentru a da celui ce nu are.Putin iti este de ajunsDar poate nu stiiCa ceea ce tu daiE ceea ce vei avea.Daca lumea si-ar folosi inimaChiar si aerul ar capata culoare,Ar creste speranta in noi,Iar viitorul va vedeaCeruri pline de liniste.

Si nu te vei caiDaca acum te vei deschideCelui care n-o faceSi sufera alaturi de tine.Poate ca n-o stiiDar iti trebuie putinCa sa te asemeni unui regeSi inima va invinge.

Dar incepe in a fi tuCel ce renunta putinPentru a da celui ce nu are.Poate ca n-o stiiDar iti trebuie putinCa sa te asemeni unui regeSi inima va invinge.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Se la gente usasse il cuore de Andrea Bocelli. O la letra del poema Se la gente usasse il cuore. Andrea Bocelli Se la gente usasse il cuore texto.