Ariya "Dai ruku mne" lyrics

Translation to:sr

Dai ruku mne

Дай руку мне,Здесь лишних нет.Ветру ты кажешься не больше песчинки,Ветер легко собьёт с дороги,Если в скитаньях ты одинок.

Дай руку мне,Здесь лишних нет.Время меняет тишину на цунами,Если ты будешь с нами рядом,Силам беды не сбить тебя с ног!

Сила твоя в том, что ты есть,Сила твоя в том, что мы здесь.Сила твоя в том, что ты есть,Сила твоя в том, что мы здесь!

Дай руку мне,Здесь лишних нет.Вместе - мы инструмент Земного оркестра,Тот, кто сегодня понял это,Чувствует силу каждой струны.

Дай руку мне,Здесь лишних нет.Ветру ты кажешься не больше песчинки,Если ты будешь с нами рядом,Силам беды не сбить тебя с ног!

Дај руку мени

Дај ми руку,Овде непотребних нема.Ветру, ти се чиниш не већим од зрна песка,Ветар ће те лако одувати с пута,Ако си у скитању ти сам.

Дај ми руку,Овде непотребних нема.Време, мења тишину на цунами,Али ако си ти заједно са нама,Сила беде неће те оборити с ногу!

Сила твоја, је у том што си ти,Сила твоја је у том, што смо заједно.Сила твоја, је у том што си ти,Сила твоја је у том, што смо заједно!

Дај руку мени,Овде непотребних нема.Заједно, ми смо инструмент Земљаног оркестра,Они који су данас то схватили,Осећају силу сваке струне.

Дај руку мени,Овде непотребних нема.Ветру, ти се чиниш не већим од зрна песка,Али ако си ти заједно са нама,Сила беде неће те оборити с ногу!

Here one can find the lyrics of the song Dai ruku mne by Ariya. Or Dai ruku mne poem lyrics. Ariya Dai ruku mne text.