Lola Yuldasheva "Taskin ber" lyrics

Translation to:rutr

Taskin ber

So‘ngi bor bergin imkon,Dardlarim tingla bir on,Ma’nosiz hayotimga chora yo‘q.Atrofimda savollarTinimsiz qalbim qiynar,Gohi umr beshafqat,Gohida bir baxt.Vujudimda yonar cho‘g‘,Sendan o‘zga choram yo‘q.

N a q a r o t:Taskin ber, taskin ber,Dardlarim yutay!Sen yanaTaskin ber, taskin ber,Dardim unutay! (2x)

Ko‘zlarimga to‘lsa yosh,Tugasa sabr-bardosh,Tanho sendan umidvorQolaman... qolaman.Goh kulib yonarkansan,O‘zing unutarkansan,Har bir qilgan aybingniEslar ekansan.Vujudimda yonar cho‘g‘,Sendan o‘zga choram yo‘q.Taskin ber, taskin ber,Taskin ber, taskin ber.O-o-o!..

N a q a r o t: ...............

Teskin Ver

Sanki var verdiğin imkân,Dertlerimi dinle bir ân,Mânâsiz hayâtima çâre yok.Etrâfımda suâllerDinmeden kalbim eziyet görür.Kâh ömür bîşefkatKâh da bir baht.Vücûdumda yanar köz,Senden başka çârem yok.

Teskin ver, teskin ver;Dertlemi yutsun!Sen yineTeskin ver, teskin ver;Derdimi unutayım!

Gözlerime dolsa yaş,Bitse sabır,Yalnız senden ümitvâr(ümitli)Kalırım, kalırım...Kâh gülüp yanarsın,Kendin unutursun,Her bir yaptığın ayıbıHatırlar isen.Vücûdumda yanar köz,Senden başka çârem yok.Teskin ver, teskin ver,Teskin ver, teskin ver.

Here one can find the lyrics of the song Taskin ber by Lola Yuldasheva. Or Taskin ber poem lyrics. Lola Yuldasheva Taskin ber text.