Édith Piaf "La vie, l'amour" Songtext

Übersetzung nach:enhrhuittr

La vie, l'amour

La vie, la vie ça se trouve dans l'amour.L'amour, l'amour ça se perd dans la vie.La vie, la vie ça se donne par l'amour.L'amour, l'amour ça se prend par envie.La vie, la vie ça rêve a l'amour.L'amour, l'amour s'éveille a la vie,Car la vie, mais c'est l'amour.

Oui la vie, c'est l'amour et l'amour, c'est la vie.Pas de vie, sans amour pas d'amour, sans la vie.Notre vie pour l'amour notre amour pour la vie.Mon amour, tu es ma vie.

La vie, la vie ça chante dans l'amour.L'amour, l'amour ça crie dans la vie.La vie, la vie nous donne tout l'amour.L'amour, l'amour nous prend toute la vie.La vie, la vie ça meurt pour l'amour.L'amour, l'amour ça vit pour la vie.C'est l'amour et c'est la vie...

Élet, szerelem

Az élet, az élet megtalálja magat a szerelemben.A szerelem, a szerelem elveszik az életben.Az élet, az élet odaadja magát a szerelemnek.A szerelem, a szerelem elveszik az életben.Az élet, az élet álmodik a szerelemről.A szerelem, a szerelem az életre ébred.Ez az élet, és a szerelem.

Igen, az élet szerelem, és a szerelem élet.Nincs élet szerelem nélkül, Nincs szerelem élet nélkül.Az életünk a szerelemé, a szerelmünk az életé.Kedvesem, te vagy az életem.

Az élet, az élet a szerelemben énekel.A szerelem, a szerelem az életben sír.Az élet, az élet mindent oda ad a szerelemnek.A szerelem, a szerelem mindent elvesz az élettől.Az élet, az élet meghal a szerelemért.A szerelem, a szerelem él az életért.Ez az élet, és ez a szerelem.

Hier finden Sie den Text des Liedes La vie, l'amour Song von Édith Piaf. Oder der Gedichttext La vie, l'amour. Édith Piaf La vie, l'amour Text. Kann auch unter dem Titel La vie lamour bekannt sein (Edith Piaf) Text.