Rainbow "Can't Let You Go" lyrics

Translation to:bgsr

Can't Let You Go

" Can't Let You Go"

Day after day I keep waking upTo find that you're slipping awayNight after nightI can't fight the emptiness insideNothing I can sayNow I know you're turning me awayYou're wearing a disguiseYou don't have to hide causeThe truth is in your eyes tonight

I don't want to live a lieBut I don't want to say goodbyeAnd I can't let you go even though it's overI just can't let you goThough your love is growing colder

One look in my eyes and you're realizeThat you got my heart in your handsWon't you let me know sometimes moreWhere did we do wrong ?

I don't want to fightAll I want to do is try to understandI'm reaching out for you babyWhat can I doI've been holding on so long

I don't want to live a lieBut I don't want to say goodbyeI can't let you goEven though it's overI just can't let you goI feel your love is growing colder

I don't want to live a lieBut I don't want to say goodbyeI want you by my sideAnd I can't let you goEven though it's overI just can't let you goI feel your love is growing colderI can't let you go even though it's over

Не мога да те оставя да си тръгнеш

Ден след ден продължавам да се събуждам,За да открия, че ти се отдалечаваш от мен.Нощ след нощНе успявам да преборя празнотата в мен.Нищо не мога да кажа.Сега знам, че ти се извръщаш от мен.Сложила си маска.Не е нужно да го криеш, защотоТази вечер очите ти казват цялата истина.

Не искам да живея в лъжа,Но не искам и да кажа ‘Сбогом’.Не мога и да те оставя да си тръгнеш,Дори да знам, че всичко свърши.Просто не мога да те оставя да си тръгнеш,Въпреки, че любовта ти към мен изстива.

Един поглед в очите ми и ще разбереш,Че държиш сърцето ми в ръцете си.Няма ли да ми кажеш някой път нещо повече?Къде сбъркахме?

Не искам да се караме.Всичко, което искам е да се опитам да разбера.Протягам ръце към теб, скъпа.Какво мога да направя?От толкова време държа на теб.

Не искам да живея в лъжа,Но не искам и да кажа ‘Сбогом’.Не мога и да те оставя да си тръгнеш,Дори да знам, че всичко свърши.Просто не мога да те оставя да си тръгнеш,Чувствам, че любовта ти към мен изстива.

Не искам да живея в лъжа,Но не искам и да кажа ‘Сбогом’.Искам те до мен,Не мога да те оставя да си тръгнеш,Дори да знам, че всичко свърши.Просто не мога да те оставя да си тръгнеш,Чувствам, че любовта ти към мен изстива.Не мога да те оставя да си тръгнеш,Дори да знам, че всичко свърши.

Here one can find the lyrics of the song Can't Let You Go by Rainbow. Or Can't Let You Go poem lyrics. Rainbow Can't Let You Go text. Also can be known by title Cant Let You Go (Rainbow) text.